Срещи

Вдъх-нови-ни 2

Всеки от нас започва годината с ентусиазъм, нови цели и мечти и те са движещата му сила през следващите месеци. В първия месец от годината отново те каним да потърсим заедно вдъхновение от най-активните граждански организации, както и от самите нас – туктамовци.
На 29-и от 19:00 в +това ще чуем какви са техните цели за 2013 г. и как смятат да ги постигнат. Освен това ще имаш възможност да дадеш идеи за проекти, които Тук-Там трябва да развива през 2013 г. Предложенията ти могат да станат реална част от програмата на УС, която ще бъде гласувана следващия месец.
Ще дадем възможност на най-активните граждански организации да споделят в рамките на 3-5 минути (elevator pitch) за своя вдъхновяващ проект (или идея) през 2013 г. и да разкажат от какво имат нужда пред нашата аудитория.

Очакваме презентаторът да отговори и кратко на въпроса “Защо останах в България?” (вместо обичайното „Защо се върнах?”).
Поканили сме своите основни партньори в гражданския сектор, както и организациите, които са на водещите места в класацията на Cocoonix от 7 декември 2012 г. “Кои са НАЙ-АКТИВНИТЕ граждански организации в България?”.
Презентациите ще бъдат записани на видео и ще бъдат нещо като time capsule, който да можем да отворим заедно в края на годината.
Както винаги, това събитие ще даде възможност и за networking – ще дадем шанс на хората да споделят своите лични новогодишни обещания и мечти, както и да ни споделят идеите, които смятат, че трябва да развиваме през 2013 г. в сдружението на българите с опит и образование в чужбина – Тук-Там. На 24ти февруари имаме Общо събрание, така че има достатъчно време те да бъдат включени в програмата и плана, който подготвя Управителния съвет.

Надяваме се +това да се изпълни с много положителна енергия, надъхващи идеи и готини хора! Ела и се зарази с позитивизъм и ентусиазъм!
А който не успее да дойде, за да задоволи любопитството си за вдъхновяващи идеи, ще може да ни следи в Twitter с hasgtag #vdahnovini или да гледа видео от събитието.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × две =