Срещи

Клюкарник 2012: “Работа в мрежа на края на света…и след това”

42training ви кани на сладка раздумка над питие малко преди горчивия… не, краят няма да е горчив, защото такъв няма да има.
Нека по-скоро поставим началото на нови познанства, проекти, нека обменим идеи и повишим ентусиазма си за работа и промяна.
Ако имате идея, но не знаете как, с кого или с какъв ресурс да я осъществите, заповядайте!
“Клюкарникът” си поставя за цел да срещне познати и непознати лица от гражданския сектор – от различни области, с различен опит, на различна възраст, с различни идеи – така че в една неформална среда те да опознаят и (надяваме се) обединят усилията си.

Така и темата на тазгодишния “Клюкарник” е “Работа в мрежа”. От собствен опит сме установили, че независимо дали говорим за голяма неправителствена организация с дълга история или за един находчив човек с кауза, да разполагаш с точните контакти и ресурси е ключът към успеха. Нима в ежедневието ни не правим именно това – запознаваме се с хора, узнаваме неща, търсим начини да реализираме проектите си. Е, “Клюкарникът” цели да осигури същия този процес само че “кондензиран” в няколко часа и в едно пространство.
Поканили сме както хора с дългогодишен стаж в неправителствения сектор, така и млади експерти; както хора, опитни в реализирането на социални каузи, така и представители на бизнеса. Очакваме групата ни да е пъстра, а резултатите – удовлетворяващи за всеки включил се!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + пет =