Презентации

Представяне на “Танцът на любовта” от Ирена Сиракова

Заповядайте на представянето на стихосбирката “Танцът на любовта” в София!
Мястото е “+това” , на 16 март 2018 г. от 19.00 ч., където с авторката на стихосбирката – Irena Sirakova и ПРИЯТЕЛИ, сред които журналистката, кореспондент от #Париж за Новините на NOVA – Petya Zheleva Zelenski, в ролята на водещ ще си говорим за живота, любовта, мечтите, среднощните фантазии, съдбата, приятелствата и още нещо.
За да е настроението още по-магично и красиво, докато си говорим и четем стихове, Boyan & Християна от Kizomba Maniacs ще пресъздадат романтиката и красотата, като ни демонстрират магията на кизомба.
В четенето на стихове ще се включи и талантливатa актриса и поетеса Ирен Петрова, автор на стихосбирката Процеп към Париж – Ирен Петрова, която е част от екипа на National Music Theatre – Sofia.

А за всички, които пишат и имат желанието да разберат повече за процеса на издаване, ще бъде специално обсъдена и тази тема, като ще имат възможност да зададат своите въпроси и да получат отговор на тях.
Ето и няколко думи от авторката по повод на самата стихосбирка:
“Тази стихосбирка е символ на силата ми да сбъдвам мечтите си.
Както ще се уверите от всеки прочетен ред, не се притеснявам да разголя душата си и да я оставя без дрехи. И това ще е първото нещо, което ще ви убоде очите, когато започнете да четете. Именно откровеността, отпечатана на тези страници, е тайната съставка на моето лично изцеление.”