Презентации

Пътешествие с издателство “Рибка”

Толкова бързахме да ви покажем „Пътешествието на Шакълтън”, отпечатано на български език, че съвсем забравихме да кажем официално „Здрасти!” на тази великолепна книга (http://ribka-publishing.bg/catalog/pteshestvieto-na-shakltn/)! Затова сега ви каним на едно интересно събитие в нейна чест.
Ще си говорим не само за Ърнест Шакълтън, но ще ви разкажем и за други интересни пътешествия и експедиции, предприети от други интересни изследователи и учени! За целта сме си поканили съвсем истински, от плът и кръв, преподавател по география – известният в 22-ро училище господин Христов, който ще ни покаже колко интересна е географията всъщност! Защото това не е обикновен учител, а много, много такъв, какъвто ни се иска да бъде всеки един учител в България!

А всеки един от вас, който ни разкаже подробно за свое интересно пътешествие и ни донесе някакъв спомен от това пътешествие, ще получи специална награда – карта от Издателство Рибка, която осигурява 20% отстъпка от всички книги, закупени директно от издателството, с валидност 2 години.