Работилници

Сладката страна на здравето

Заповядайте на 28-ми юни, за да се потопим заедно в тайните на суровите вегански бонбони! Пригответе се за едно невероятно пътешествие сред свежите, летни вкусове и аромати. И елате гладни!
Няма да спазваме скучни рецепти – ще творим! Ще се научите как да използвате каквото имате, така че да получите разнообразни и учудващо вкусни бонбони, с които да зарадвате приятели, познати и себе си в забързаното ежедневие.
Започваме в 17:00ч. и в рамките на следващите два часа всеки от вас ще е успял да сътвори минимум 5 различни вида бонбони (около 500 – 700 гр. за всеки). За вас ще остане трудният избор да се отдадете на сладките изкушения с чаша ароматен чай на място, или да ги отнесете със себе си, в специално предвидените за целта кошнички.

Ще започнем с малко теория и практични съвети как да експериментираме правилно в света на суровите бонбони, блатове за торти, сладкиши и други подобни, сътворени от ядки, плодове и различни екзотични и не толкова екзотични семена. Веднага след това се пренасяме на работните маси и стартираме творческият процес!
Чака ви една истинска работилница, на която всеки от вас ще може да развихри въображението си и да комбинира различни продукти, за да усети в реално време как да регулира и балансира вкусовете.
В процеса на тази кулинарна наслада ще ви разкажа защо трупаме мазнини от определени храни и как можем да ги заместим със здравословните им алтернативи. Моята задача ще бъде да ви предам поне малка част от знанията си, свързани с правилното хранене, за да можете всички вие да правите по-информирани и правилни избори след срещата ни.
Уъркшопа ще води Антон Андонов. Той е веган, посветен на здравословният начин на живот, който приготвя сам 100% от храната която консумира. Прави го с голямо желание и любов. Мисията му е да предаде знанията си на максимален брой хора, като ги провокира да живеят по-здравословно, да не боледуват и да се радват на живота.

Цена за участие: 25лв.
Поради ограничените места, за да се регистрирате и запазите своето място е необходимо да изпратите потвърдителен email на go@plustova.com с вашите имена и телефон за връзка.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 − едно =