Срещи

Финансирайте фотографските си мечти

Фотографията е Ваша професия или хоби, но никога не ви достигат времето или средствата, за да и се отдадете така, както Ви се иска и да реализирате проектите, за които си мечтаете?
В тази лекция ще Ви запознаем с методи, които ще ви помогнат да намерите подкрепа и финансиране за Вашите идеи. Ще ви запознаем с различните фондове, програми и личности, които могат да бъдат във Ваша подкрепа. Ще ви запознаем и със спецификите на различните източници на финансиране.
Ще обърнем внимание на това как да подготвите и структурирате идеите си така, че те да привлекат съмишленици, партньори и спонсори.

Ще отделим и време за дискусия по конкретни проекти и идеи, които имате, за да Ви помогнем да направите първите стъпки от мечти към цели.
Лектор на събитието ще бъде Емануил Трейман – организатор на Фотоваканция и главен координатор на “Месец на фотографията”.
Емануил е изучавал “Икономика и мениджмънт” и “Връзки с обществеността”, а фотографията е неотменна част от живота му. През последните 5 години се занимава активно с реализацията на фотографски свързани събития като има опит във всеки един етап, от зараждането на идеите, през търсенето на подкрепа за тях, до крайната им реализация.
Това събитие е инициатива на Клуб Фото Свят