Изложби

изложба с рисунки

рисунки
От 7ми до 23ти октомври ще можете да се усмихнете на рисунките, които ще видите в +това. Всичко, което ви хареса можете да си го вземете веднага, включително значки, картички и други малки изненади специално направени от нашите мили авторки, а ето и малко за тях:


Виктория Книш

Вики
е илюстратор, графичен дизайнер, фотограф и източник на безкрайно количество свежи идеи. Работи на свободна практика и е отворена към всякакъв вид предизвикателства и работа с нови хора.
vickny.com


Инна Павлова

Казвам се Инна и живея в София. През 2010 година завърших НХА специалност “Книга и печатна графика”, учих се да правя най-различни видове книги, списания и куп други интересни неща. Най-забавни са детските книжки и картинките към тях, защото детството е най-веселото и щастливо нещо на света. Чудесно е, когато децата могат да отворят една книжка с интересна история в нея и в същото време да потънат в хубавите илюстрации, които да провокират въображението им. Да съм част от този процес на създаване на приказното, за мен е страхотно и любимо изживяване.
портфолио


Мила Лозанова

Мила е маймуна по китайския календар, родена на 2 октомри. Завършила е приложното училище а след това художествената академия. Рисува, снима, шие, прави бижута, кукли, играчки. Обича да пътува без багаж. Не издържа и 1 секунда с найлонов чоропогашник.
портфолио


Елица Сърбинова

еличката съм
в главата ми – котки и морета, пътешествия и музика.
изпод пръстите — обуздана еуфория — цветности и полезности за бебета, мами и татковци, бродирани животни и моливни драскулки, мъфини със смокиново сладко и палачинки.
в сърцето – една определена лисица и една определена котка
elichkata.blogspot.com


Мария Дончевска

Казвам се Мария. Завършила съм НХА и НБУ. В работно време се занимавам с графичен дизайн, а в свободното с различни неща, които забавляват и мен и сина ми. Сред тях са рисунките за мобили, стикери за стени, илюстрации за детски книжки или коледни елхи и играчки.
портфолио

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


девет + 3 =