Love,  Работилници

LOVE No4 – работилница за играчки

уъркшоп за изработка на играчки
с Гергана Йотова от NENEKIDZ. Работилницата ще бъде в неделя – 5 февруари от 11:00 часа в +това на Марин Дринов 30.
Максимум участници – 10 човека, препоръчително е да имате шивашки умения. Записването става предварително на сайта на timeheroes.
http://www.facebook.com/loveworkshops

Включването е безплатно, изработените играчки ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания. Уъркшопът е част от проекта LOVE. Той включва серия от благотворителни работилници, които покриват специализирани медицински нужди на деца с увреждания, които семействата им не могат да платят.
Работилницата организира от +това, timeheroes.org и се подпомага от TED. Парите се разпределят от Националния алианс Усмихни се с мен.
Можеш да помогнеш на каузата и като закупиш някой от изработените в работилниците предмети. Предметите ще могат да се намерят на специалния LOVE рафт в +това.
Тук и тук можеш да разгледаш снимки от предишни такива работилници.

Доброволчесвото е отговорна задача, затова ви молим преди да се запишете да прочетете условията:
– не закъснявайте, а ако се яви нещо неотложно, заради което не можете да присъствате ни уведомете поне 2 дена преди работилницата. Местата са ограничени, а всеки от вас е важен.
– излушайте внимателно водещите и се постарайте да изпълните задачата така, както те ви я поставят. Разликата на благотворителната работилница с обикновен уъркшоп, е че за участието си вие НЕ ЗАПЛАЩАТЕ нищо с цел да се произведат наистина продаваеми предмети. Ако искате да импровизирате и да се отдадете на собственото си ново хоби, запишете се на платен уъркшоп. Не забравяйте, че с вас ще работят хора, които са се утвърдили като специалисти в областта си и е добре да им се доверите :)

– помогнете на водещите и с организационни дейности – подреждане и почистване на работното място /това предполагам не е ново за вас и го правите в къщи и на работа/
– всеки от вас има възможност първи да си закупи изработения от него предмет. Цените се определят от водещите на работилниците и ще бъдат съобразени с пазарните. Ако нямате възможност вашето произведение ще се продава, а ако вие го препоръчате на познати и приятели ще помогнете още повече :)
– нямате включени храна и напитки
Благодарим за интереса и се надяваме, че освен да помогнете за една наистина смислена кауза ще ви бъде приятно и ще научите нови неща. Заявете участие тук, ние ще ви изпратим мейл за потвърждение.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× седем = 14