Срещи,  Събития

Start it smart

Знаеш ли какво е да виждаш възможности там, където другите виждат ограничения? Да се бориш, да побеждаваш, да рушиш, да създаваш, да действаш, да бъдеш и да вярваш… Да отскачаш обратно всеки път, когато паднеш и да мечтаеш без срам и без край? Да се усмихваш дори когато те заболи, защото си научил още нещо… Ако да, то ти със сигурност знаеш и колко важно е да се обградиш от хора като теб, с които да споделите идеите, енергията и духа за промяна.
Start It Smart ти дава тази възможност на своята първа networking среща-дискусия TickVenue.
Заповядай при нас, за да се запознаеш и да си поговориш с инициативни и интересни млади хора и предприемачи в неформална и топла обстановка, а също и с един автентичен български бизнес лидер.

Един човек, извървял предизвикателния път на налагането и развиването на непознати услуги в един несигурен и динамичен пазар със силата, която дават голямата усмивката, куражът и вярата в хората. Името й е Мария Шишкова – управляващ съдружник на AIMS Human Capital Bulgaria и председател на Българския форум на бизнес лидерите. Тя ще ни даде малко от своите безценни съвети и опит, натрупан с годините работа с най-активните и успешни хора в България. А вие си носете по една усмивка и бъдете готови за много приятни хора и приятни изненади!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× четири = 36