• Love,  Работилници

  LOVE No4 – работилница за играчки

  уъркшоп за изработка на играчки
  с Гергана Йотова от NENEKIDZ. Работилницата ще бъде в неделя – 5 февруари от 11:00 часа в +това на Марин Дринов 30.
  Максимум участници – 10 човека, препоръчително е да имате шивашки умения. Записването става предварително на сайта на timeheroes.
  http://www.facebook.com/loveworkshops

  Включването е безплатно, изработените играчки ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания. Уъркшопът е част от проекта LOVE. Той включва серия от благотворителни работилници, които покриват специализирани медицински нужди на деца с увреждания, които семействата им не могат да платят.
  Работилницата организира от +това, timeheroes.org и се подпомага от TED. Парите се разпределят от Националния алианс Усмихни се с мен.
  Можеш да помогнеш на каузата и като закупиш някой от изработените в работилниците предмети. Предметите ще могат да се намерят на специалния LOVE рафт в +това.
  Тук и тук можеш да разгледаш снимки от предишни такива работилници.

  Доброволчесвото е отговорна задача, затова ви молим преди да се запишете да прочетете условията:
  – не закъснявайте, а ако се яви нещо неотложно, заради което не можете да присъствате ни уведомете поне 2 дена преди работилницата. Местата са ограничени, а всеки от вас е важен.
  – излушайте внимателно водещите и се постарайте да изпълните задачата така, както те ви я поставят. Разликата на благотворителната работилница с обикновен уъркшоп, е че за участието си вие НЕ ЗАПЛАЩАТЕ нищо с цел да се произведат наистина продаваеми предмети. Ако искате да импровизирате и да се отдадете на собственото си ново хоби, запишете се на платен уъркшоп. Не забравяйте, че с вас ще работят хора, които са се утвърдили като специалисти в областта си и е добре да им се доверите :)

  – помогнете на водещите и с организационни дейности – подреждане и почистване на работното място /това предполагам не е ново за вас и го правите в къщи и на работа/
  – всеки от вас има възможност първи да си закупи изработения от него предмет. Цените се определят от водещите на работилниците и ще бъдат съобразени с пазарните. Ако нямате възможност вашето произведение ще се продава, а ако вие го препоръчате на познати и приятели ще помогнете още повече :)
  – нямате включени храна и напитки
  Благодарим за интереса и се надяваме, че освен да помогнете за една наистина смислена кауза ще ви бъде приятно и ще научите нови неща. Заявете участие тук, ние ще ви изпратим мейл за потвърждение.

 • Love,  Работилници

  LOVE No3 – благотворителна работилница за стъкло

  „ Любовта към стъклото е мигновена, от пръв поглед и с (не много) лек маниакален привкус.”
  Благотворителна работилница – работа със стъкло с Албена Димитрова и Теодора Пиперевска. Работилницата ще започне в събота – 28 януари от 11:00 часа с малко теория, след това изработка и изпичане на нещата в пещ на 800-840 градуса по Целзий. Произведенията се спояват в пещта, а очакването за твореца трае безкрайните 24 часа – необходими за постепенното темпериране до стайна температура. В неделя на 29 януари работилницата ще продължи отново от 11:00 часа за да се довършат елементите от стъкло до бижу, картина или просто поставка за горещи напитки.
  http://www.facebook.com/loveworkshops

  Включването е безплатно, изработените предмети ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания. Уъркшопът е част от проекта LOVE. Той включва серия от благотворителни работилници, които покриват специализирани медицински нужди на деца с увреждания, които семействата им не могат да платят.
  Работилницата организира от +това, timeheroes.org и се подпомага от TED. Парите се разпределят от Националния алианс Усмихни се с мен.
  Можеш да помогнеш на каузата и като закупиш някой от изработените в работилниците предмети. Предметите ще могат да се намерят на специалния LOVE рафт в +това.

  Благодарим на всички участници в работилницата и на водещите Албена и Теди, които оставиха и техни бужута да се продават за каузата! Цените на произведенията са следните:
  колиета – 30 лв
  висящи обици – 25 лв
  малки обици – 20 лв
  брошки – 25 лв
  магнит – 25 лв
  пръстени – 25 лв
  рибки магнити – 10 лв
  колие калинка – 35 лв
  бутилки подложки – 12 лв

 • Love,  Работилници

  LOVE No2 – керамика

  Втората благотворителна работилница
  Уъркшопът се води от Рада Дичева от студио “tochka&tochka“. Включването е безплатно, изработените предмети ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания. Уъркшопът е част от проекта LOVE. Той включва серия от благотворителни работилници, които покриват специализирани медицински нужди на деца с увреждания, които семействата им не могат да платят.
  Проект LOVE се организира от +това, timeheroes.org и се подпомага от био-храните harmonica.bg. Парите се разпределят от Националния алианс Усмихни се с мен.
  http://www.facebook.com/loveworkshops

  Има поне три причини да се запишеш в този уъркшоп:
  – да помогнеш на дете;
  – да научиш нещо ново;
  – да срещнеш прекрасни хора, които мислят като теб.
  Можеш да помогнеш на каузата и като закупиш някой от изработените в работилниците предмети. Предметите ще могат да се намерят на специалния LOVE рафт в +това.
  Тук можеш да разгледаш снимки от предишната такава работилница, от която се събраха близо 500 лв.
  .
  снимки: Мими от ФУНКТ


  малка чиния -15лв, поставка за свещи – 25 лв


  малка чиния -15лв, голяма – 25 лв/продадена/


  малка чиния 15лв, голяма – 5лв


  гръгла – 25лв/продадена/, квадратна – 25лв


  квадратна – 25лв, ппавоъгълна – 25лв


  кръгла – 15лв, квадратна – 25лв


  кръгла – 25лв, квадратна – 25лв


  кръгла – 15лв, правоъгълна – 25лв


  поставка за ухаеща клечка – 15лв, чиния – 25лв


  кръгла – 25лв, квадратна – 25лв


  ин и ян – 15лв, правоъгълна – 25лв

 • Love,  Работилници

  LOVE No1 – керамика

  На 11 декември се проведе първата благотворителна работилница с водещ Рада Дичева от студио Точка и Точка. Работилницата беше подкрепена от harmonica.bg, +това и timeheroes.org
  Средствата, които се събраха за дарение са 470 лв. и ще бъдат предоставени на Националния алианс УСМИХНИ СЕ С МЕН за подпомагане на деца с увреждания и техните семейства. Благодарим на всички, които участваха и си купиха предмети!
  http://www.facebook.com/loveworkshops


  Рада Дичева


  Мария Балева – 3 купи по 15 лв, 2 чинии по 20 лв


  Мария Балева


  Мария – купа 15лв, часовник 25 лв


  Вероника – магнити мечки – по 15 лв, купа 15 лв


  Антонина – магнит – 10 лв


  Антонина – магнит 10лв, часовник 25лв, купа 15 лв


  Йоана Митова – купа 10лв, купа 15лв, магнит 10лв


  Елена – часовник 25лв, магнити по 10лв


  Цвети – купа 15лв, часовник 25лв


  Петко – часовник 25лв


  Петко – магнити по 10лв


  Адриана Балева – часовник 25лв


  Адриана Балева – часовник 30лв


  Яна – магнити и значки – 30лв