Срещи

Вълшебството на живата храна – кулинарно приключение в +Това

“Здрав Живот” ще обедини сили със създателите на „Домашно сладкотворчество“, първият в България веган ресторант от веригата „Loving Hut” и първата кухня-магазин за изцяло сурова храна “Rawlly”, за да бъдат създадени над 20 уникални, сурови веган ястия, които да опитате.
Те ще ви потопят в едно своеобразно приключение, превеждайки ви през част от безбройните вариации на живата храна, изпълвайки вкусовите ви рецептори с изненадващо нежни тонове, които ще ви запленят и очароват.
Очаква ви и кулинарна демонстрация, на която ще научите как бързо и лесно да приготвите вкъщи едно от тези вкусни ястия.
Основни съучастници в приключението ще бъдат и хората стоящи зад артистичното пространство за срещи, събития и изложби “+ това”, които ще ви нагостят с топъл, ароматен чай или друга безалкохолна напитка.

Специални гости на събитието ще бъдат:
– известният диетолог Огнян Симеонов
– Калоян Гичев от Здрав живот
– авторът на “Българските суперхрани”– Георги Жеков
– специалистът по лечебен глад Георги Костов
– юмейхо терапевтът Христо Лазаров
– създателите на Loving Hut, Домашно сладкотворчество и Rawlly.
Kъм всички тях ще можете да зададете своите въпроси, които да се превърнат в своеобразни здравни дискусии.
Събитието ще се състои на 31 октомври (събота) между 13:00 и 16:00 часа в “+ това” на адрес “Марин Дринов” № 30.

Вход:
– 20 лв. за възрастни.
– 10 лв. за деца между 6 и 12 години
– безплатно за деца до 6 години
Всеки, който има желание да участва може да запази своето място чрез предварително заплащане на сумата на всяка една каса на Easy Pay в страната. (КИН- 7841386151. Основание за превода “Вълшебството на живата храна-31-10-2015”)
Моля споделете това събитие с приятелите си, за да може повече от тях да се присъединят към този празник на приятелството, обмяната на ценни знания и вкусната, здравословна храна :-)