Срещи

карай за ВИТОША

Ride4Vitosha
започва серия от дискусии в София на тема Витоша, Закона за горите и планините като място за туризъм. Последните седмици се срещнахме с много хора. Повечето знаят, че нещо с Витоша и Закона за горите не е наред. Като нас, и те четат …вестници и гледат предавания, разглеждат плановете за ски зоната и се опитват да разберат откъде идва проблемът с неработещите съоръжения този сезон. Много обаче, нямат свободното време да влязат в дълбочина и да отговорят на по-специфичните си въпроси.
„Време е за Витоша в…” ще отговори точно на тези наши въпроси. За целта на всяка беседа ще каним специалисти от различни организации, които се занимават с проблема от години и имат поглед не само върху информацията, която излиза в общественото пространство, но познават документите по случая в детайли.

От вас, нашите гости, очакваме да сте ‘будни’, заинтересувани и готови за дискусия. Винаги сме отворени за вашите идеи и мнение!
Започваме нашата поредица от срещи „Време е за Витоша в…+това” на 16 януари, понеделник и в „Чайната”на 19 януари, четвъртък. Следете нашата програма, тъй като ни предстои да посетим и УНСС, СУ „Климент Охридски” и много други места!
За начало на всяка дискусия избрахме да прожектираме краткото филмче „Карай за Витоша” на Стоил Димитров.
Заповядайте!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


6 + две =