Срещи

Концерт барокова цигулка

Мили приятели,
имате възможност да чуете нещо, което не се среща всеки ден- БАРОКОВА ЦИГУЛКА.
Младият български цигулар, Тома Илиев, в момента е в България и ще посвири пред приятели и ценители на музиката на Бах, Локатели и Вестхоф.
Тома Илиев притежава магистърска степен от Jacobs School Of Music of Indiana University и наскоро бе приет в програмата “Историческо изпълнителство” на Juilliard School. Това е една от най –селективните програми и в нея се приемат само по 12 музиканта всяка година. През тази година, Тома има честта да е и един от 50-те цигулари, поканени след предварително прослушване, да участват в най престижния музикален конкурс на името на Йохан Себастиян Бах в Лайпциг, Германия, през месец юли.

Заповядайте да се насладите на едно уникално музикално изпълнение в неформална обстановка, в + ТОВА, ул. Марин Дринов 30 – място за общуване и качествени културни преживявания!
29 Юни (неделя) – 19часа!
Събитието се организира с цел подпомагане участието на Тома, българският участник в Баховия конкурс и Входът за него е според възможностите на всеки посетител и желанието му да участва в тази инициатива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


четири − = 2