Срещи

Срещата на добрата воля, енергията и идеите за защита на природата

23 юли 2014, 18.00 – 21.00 часа, ул. Марин Дринов № 30 – „+ това“
Вие сте ентусиазиран доброволец и приятел, подкрепяте кампаниите на Коалиция „За да остане природа“ и искате да се срещнете очи в очи с експертите на Коалицията и други като вас – тогава тази покана е точно за вас.
На живо: елате да се запознаем, да се чуем и да се видим на чаша вино в творческата, спокойна и усмихната обстановка на „+ това“.
Ще обсъдим: кои сме и какво ни мотивира, какво време можем да посветим, кои теми ни интересуват, как да подобрим комуникацията помежду ни и да работим заедно.

Дела, не само думи: срещата е планирана така, че да постави конкретни пресечни точки за възможна съвместна работа на членовете, приятелите и доброволците на Коалицията „За да остане природа“. Ще бъдат представени актуални теми, по които (предстои да) работи Коалицията и в които можеш да се включиш и ти. Ако те интересува и искаш да работиш за:
– Туризъм, който отчита и пази природата като ценен ресурс
– Повишаване на информираността за екосистемните услуги
– Опазване на последните незастроени плажове по Черноморието
– Дарителска кампания за юридическа защита на природата
– Опазване на българските гори
Всяка тема ще бъде представена от член или приятел на Коалицията „За да остане природа“.
Ела, научи повече, включи се в дискусиите, сподели и намери поддръжници за твоите идеи. Ще си тръгнеш с нови познанства, конкретни задачи и повече информация за природозащитата.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 7 = две