Плюс Това,  Работилници

workshop керамика

workshop керамика
Става все по-интересно! Включете се на 6 и 9 декември на workshop за работа с пластична глина. Ще донесем пещ, ще правим брошки, подложки за свещи и други предмети с техника, която няма да затрудни и тези, които за първи път ще пипнат глина. Работилницата ще бъде в 2 дни – вторник и петък от 18:30 часа и така ще можете да се запознаете с целия процес на изработка на едно керамично изделие – от оформянето на глината, през изпичането й, глазирането и второто изпчане. Първия ден ще се работи с глина, а втория ден ще глазират (оцветяват) изделията.
Запишете се на go@plustova.com. Цената за двата дена общо е 35 лева.
Материалите са осигурени от Яна, а +това ще ви стопли с безплатно греяно вино :) Работилницата е за не повече от 10 човека, побързайте :)


Яна Каишева

Освен, че е страшно ентусиазиран и позитивен човек, на Яна й идва отръки да твори причудливи и практични лампи, чаши и други неопределени неща от глина. Всички са уникални и дори с множество опити не могат да бъдат повторени. Ако не вярвате вижте сайта – ianakaisheva.com. Завършила е гимназия по изобразителни изкуства, а след това и Националната Художествена Академия с магистърска степен по керамика и до сега не спира да твори. Идеите и са повлияни от заобикалящия я свят и ежедневните сблъсъци с реалността извън ателието.

Записани:
Вероника Иванова
Красимира Петрова
Алексина Шуманкова
Милена Моллова
Цветелина Церовска
Милена Димитрова
Веселина Филипова
Веселина Икономова-Скумова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + = седемнайсет