Срещи

Do The Right Mix

Инициативата „20-те градски точки“ е част от кампанията на Европейската комисия „Do the Right Mix – Придвижвай се разумно“ и се провежда в подкрепа на каузата за устойчива градска мобилност, кауза за един по-красив, спокоен и чист град.
Каква е идеята ?
Повече хора да се замислят за предимствата от комбинирането на различни начини на придвижване в града – ходене пеша, градския транспорт и велосипед, и ограничаване на пристрастяването към личния автомобил.
www.dothemix.bg/

Демонстрирането на този тип отговорно поведение от всеки един от нас гарантира все по-добра градска среда. Инициативата „20-те градски точки“ се провежда от 11-ти до 20-ти септември в София. В нея могат да участват всички желаещи граждани и гости на града.
Ако посланията на кампанията ви допадат, участвайте в инициативата и обиколете центъра на града, комбинирайки начини на придвижване. Покажете по този начин позицията си за по-чист, уреден, спокоен и красив град и ще се уверите, че в центъра на града е възможно и приятно да се придвижим пеша, с велосипед или с градски транспорт. Ще се раздвижите и ще направите нещо за здравословната си форма в приятното септемврийско време, а защо не и да пробвате късмета си при тегленето на награди.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− осем = 0