Love,  Работилници

LOVE No3 – благотворителна работилница за стъкло

„ Любовта към стъклото е мигновена, от пръв поглед и с (не много) лек маниакален привкус.”
Благотворителна работилница – работа със стъкло с Албена Димитрова и Теодора Пиперевска. Работилницата ще започне в събота – 28 януари от 11:00 часа с малко теория, след това изработка и изпичане на нещата в пещ на 800-840 градуса по Целзий. Произведенията се спояват в пещта, а очакването за твореца трае безкрайните 24 часа – необходими за постепенното темпериране до стайна температура. В неделя на 29 януари работилницата ще продължи отново от 11:00 часа за да се довършат елементите от стъкло до бижу, картина или просто поставка за горещи напитки.
http://www.facebook.com/loveworkshops

Включването е безплатно, изработените предмети ще се продават, като сто процента от средствата ще се даряват на родители на деца с увреждания. Уъркшопът е част от проекта LOVE. Той включва серия от благотворителни работилници, които покриват специализирани медицински нужди на деца с увреждания, които семействата им не могат да платят.
Работилницата организира от +това, timeheroes.org и се подпомага от TED. Парите се разпределят от Националния алианс Усмихни се с мен.
Можеш да помогнеш на каузата и като закупиш някой от изработените в работилниците предмети. Предметите ще могат да се намерят на специалния LOVE рафт в +това.

Благодарим на всички участници в работилницата и на водещите Албена и Теди, които оставиха и техни бужута да се продават за каузата! Цените на произведенията са следните:
колиета – 30 лв
висящи обици – 25 лв
малки обици – 20 лв
брошки – 25 лв
магнит – 25 лв
пръстени – 25 лв
рибки магнити – 10 лв
колие калинка – 35 лв
бутилки подложки – 12 лв

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 1 = девет